Kırıkhan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Telefon : 0326 344 1444/
Belgegeçer : YOK
WEB https://kirikhaneml.meb.k12.tr
Adres : 408 EVLER MAH. TAYFUR SÖKMEN BUL. KIRIKHAN MESLEKI VE TEKNIK ANADOLU LISESI BLOK NO: 179/4 KIRIKHAN / HATAY
VİZYON : Önce insan felsefesiyle eğitim-öğretim yapan Mesleki ve Teknik Eğitimde öncü olan bir okul olmak.
MİSYON : Türk Milli Eğitiminin genel amaçları ve temel ilkeleri doğrultusunda, milli ve evrensel değerleri benimsemiş, sorumluluklarının bilincinde, biz ruhu ile hareket eden, bilgiyi sorgulayan, üreten ve yöneten yetenekli bireyler yetiştiren; eğitim yönetiminde, öğrenen örgüt anlayışıyla tüm paydaşların katılımını sağlayan, sürekli gelişimi vazgeçilmez bir ilke olarak benimseyen, sahip olduğu kaynakları verimli kullanan, teknolojik gelişmelerin yakından takip edilmesini sağlayan bir yönetim anlayışını etkin kılmaktır.
BAŞARILAR : 1. Öğretmenler Arası Futbol Turnuvası İlçe Birinciliği

Isınma : KALORİFER
Pansiyon :
Servis :
Ulaşım : İLÇE İÇİ VE İL MERKEZİNE ULAŞIM DOLMUŞLARLA YAPILMAKTADIR.
Yerleşim Yeri : 408 EVLER MAH.TAYFUR SÖKMEN BULVARI.NO:187 Kırıkhan/HATAY
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İLÇE MERKEZİNE UZAKLIK : 1 KM, İL MERKEZİNE UZAKLIK : 45 KM
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :